Nike Daybreak Dark Sulfur/Flash Crimson

Forum for all Clan related discussion, including matches, results and recruitment.

Nike Daybreak Dark Sulfur/Flash Crimson

Postby bc3do1vu on Wed Apr 07, 2021 4:17 am

Image


De Daybreak Type maakt deel uit van startkorting.com serie en wordt binnenkort uitgebracht in een nieuwe 'Team Orange'-colorway die is gemaakt van gerecyclede materialen. Gekleed in een kleurenschema van Photon Dust en Team Orange. Dit Nike Daybreak Type heeft een bovenwerk van lichtgrijs canvas met overlays van Oranje en Mean Green en zichtbare zwarte stiksels. N.354-vlechtwerk op de tongen, gerecyclede Nike Grind-materialen op de hielen en buitenzool bovenop een witte tussenzool completeren het ontwerp.


Net als de Air Max 90, zal Nike Schoenen Grijs ook een 'Beige Snake'-editie van Daybreak voor dames uitbrengen. Gekleed in een kleurenschema Sail, Particle Beige en White. Deze Nike Daybreak heeft een bovenwerk van Sail mesh met leren overlays en bijpassende tonale branding. Beige slangenleer materiaal wordt gebruikt op de swooshes en hakken bovenop een witte tussenzool en een licht gespikkelde wafel rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Toevoegen aan de line-up is deze nieuwe damescolourway Nike Daybreak Dark Sulfur/Flash Crimson. Gekleed in een Midnight Navy, Blue Void, Coconut Milk en White kleurenschema. Deze Nike Daybreak heeft een bovenwerk van marineblauw nylon met overlays van su├Ęde en witte leren swooshes en hakken. Wit loopt door op de tongen, veters en tussenzool met rode "NIKE" -logo op de hiel bovenop een buitenzool van Gum-wafelrubber om het ontwerp af te maken.


Dit In De Uitverkoop Nike Daybreak Type heeft een witte basis met grijsachtige canvasmaterialen die zijn gebruikt op de swooshes en hakken, die bedekt is met feiten over de plant. De tongen zijn voorzien van de geborduurde plant met kurkdetails aan de achterkant en een gevlekte buitenzool van sintelwafel maakt het ontwerp compleet.


https://www.startkorting.com/


bc3do1vu
Recruit Member
 
98708954542543654769
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 07, 2021 4:07 amImage

Return to Clan's Corner

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest