Nike Air Max Flyknit

Forum for discussion on the UKCS:CSS Servers

Nike Air Max Flyknit

Postby Arthur Katrine on Fri Nov 08, 2019 7:27 am

Michael Vick speelt quarterback voor de Philadelphia Eagles, Nike Air Max Flyknit maar de man zelf is als een feniks die oprijst uit de as van een eens afgeschreven carrière. Eenmaal universeel beschuldigd, is het Vick gelukt om voldoende goede wil te krijgen om bijna een plek op de cover van Madden NFL 12 te winnen, en zijn oude schoenen en uitrusting sponsor heeft kennis genomen. Vick draagt Nike-cleats en handschoenen sinds zijn terugkeer in 2009 en sommigen speculeerden zelfs dat hij toen opnieuw tekende bij de Swoosh, hoewel het bedrijf snel bewoog om die geruchten te verdrijven.

Na twintig jaar allerlei leuke dingen te hebben gedaan met dubplaten, heeft Mighty Crown ons al een Dunk High Premium laten zien ter ere van hun twee decennia, maar dat was duidelijk niet alles wat ze in het werk hebben met Nike Sportswear . Deze nieuwe Mighty Crown x Nike Sky Force 88 Low Quickstrike is aanzienlijk stiller dan de Nike Air Max Jewell Dunks als het gaat om een groot aantal texturen, maar een macro-slangenprint op de combinatie van glanzend lakleer en reflecterende 3M zorgt voor een opvallende schoen van heckuva in zijn eigen recht. Klik door om meer afbeeldingen te zien en blijf bij Sneaker News voor de exacte releasedatum van Nike Air Max Zero deze oktober-drop.

De Japanse reggae-crew Mighty Crown is nooit verlegen geweest om zijn ware kleuren uit te drukken, dus als je denkt dat een van de twee samenwerkingsreleases een beetje  overdreven is, weet dan gewoon dat het Mighty Crown blijft trouw aan zijn eigen smaak. Officieel te laten vallen bij geselecteerde Nike Sportswear retailers wereldwijd is de Mighty Crown x Nike Sportswear Dunk High Sky Force '88 Low; de Dunk High heeft die 'omgekeerde' aantrekkingskracht, waarbij de ene schoen dat contrapunteffect op de andere heeft, met tal van materialen zoals krokodillenleer, suede, leer, struisvogelhuid, houtnerf, olifantenprint en meer, en de Sky Force Nike Air Pegasus 89 '88 Low heeft zijn eigen adembenemende uitstraling met een metallic zilveren verpakking met royale porties croc-skin print.

Dit goud gaat over naar de noppenriem die teruggaat naar het Heavy Metal Pack van dit jaar. Gooi een krooninsigne op het verlengde tonglabel en deze zijn compleet. We verwachten dat deze enige tijd zullen vallen rond de deelname van Mighty Crown aan het 15e Yokohama Raggae-festival op 5 september, dus blijf bij Sneaker News voor updates.

Nike was een van de kenners, die Trout een endorsement deal aanbood en hem een kenmerkende schoen gaf. Om zowel zijn All Star- en AL MVP-trofeeën 2014 te herdenken, presenteren ze nu de Nike Lunar Vapor Trout "Mike Trout MVP Pack"; de stijl progressief en innovatie van performance schoenplaatjes bevorderend, komt de Lunar Vapor Trout in drie nieuwe versies - allemaal symbolische momenten in zijn historische jaar. Markerende modellen die hij droeg tijdens de batting-training in juni, in de 85e jaarlijkse All Star Game en een ontluikende MVP-editie, wordt het trio gepresenteerd in een speciale driedelige doos omringd door statistieken van hem monumentale MVP-campagne.

Het echte verhaal hier is de krankzinnige doos, die we moeten zeggen is een van de meest indrukwekkende inspanningen van Nike tot nu toe. De Nike Lunar Vapor Trout zal ook beschikbaar Nike Court Royale zijn op NIKEiD op december. 15, dus bekijk de officiële foto's hieronder. Denk eraan dat Nike Zoom Vick 2 met Jets-thema? Het lijkt erop dat Nike ten minste overweegt om de handtekeninglijn van Michael Vick terug te brengen naarmate de carrière van de eens elektrische quarterback ten einde loopt. Hier zien we een Falcons-referentie rechtstreeks uit nr. 7's persoonlijke archieven, omdat hij van plan is om een paar van zijn sneakers te veilen. Is dit een truc om te wijzen op iets groters aan de horizon, zoals een Image echte release in de winkel? Bekijk hieronder een volledig overzicht.


Arthur Katrine
Recruit Member
 
DD556SWDWEDED
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 08, 2019 7:18 amImage

Return to UKCS : CSS Server Chat

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests