nike air 1

Forum for discussion on the UKCS:CSS Servers

nike air 1

Postby Adam Baker on Thu Jan 07, 2021 3:05 am

Uitzonderlijk getalenteerd en buitengewoon nike air 1 bescheiden, Mike Trout van de Los Angeles Angels heeft zichzelf al gecementeerd als een van de grootste talenten die het spel ooit heeft gespeeld, en zijn kenmerkende Nike schoen- / trainerlijn helpt hem zijn legendarische pad te bewandelen met zijn nieuwste model: de Zoom Force Trout 6. Vanuit het oogpunt van prestaties is de Force Zoom Trout 6 perfect voor de 5-tool-speelstijl van de middenvelder, aangezien het een Flyweave-bovenwerk heeft dat 1,5 gram van het gewicht van het vorige model scheert, met een middenvoetriem voor uitzonderlijke vergrendeling en Zoom Air-demping voor voorbeeldig comfort.

Trout's liefde voor zijn jonge fans is algemeen bekend, dus hij wilde er ook voor zorgen dat zijn nieuwe Nike-schoenen een look zouden hebben die elk kind graag zou willen betreden, met de vermelding "Kinderen hebben een unieke relatie met hun uitrusting. Het is duidelijk dat je denkt aan jonge kinderen die deze schoen gaan dragen en ze er goed uit laten nike air 95 zien, en nog belangrijker, ze een goed gevoel geven. Met Nike kan ik veranderen wat ik wil, en daarmee kan ik een schoen maken die jonge spelers zijn hopelijk opgewonden om te dragen. "De Force Zoom Trout is

Het echte verhaal hier is de krankzinnige doos, waarvan we moeten zeggen dat het een van nike air force 1 kids Nike's meest indrukwekkende inspanningen tot nu toe is. De Nike Lunar Vapor Trout zal ook beschikbaar zijn op NIKEiD op 15 december, dus bekijk de officiële foto's hieronder. Nike Zoom Vick 2 met jets-thema? Het lijkt erop dat Nike in ieder geval overweegt om de kenmerkende lijn van Michael Vick terug te brengen nu de carrière van de ooit elektrische quarterback ten einde loopt. Hier zien we een verwijzing naar Falcons rechtstreeks uit de persoonlijke archieven van nr. 7, zoals hij is van plan een paar van zijn sneakers te veilen. Is dit een truc om een hint te geven naar iets groters nike air force 1 type aan de horizon, zoals een echte retailrelease? Bekijk hieronder een volledige blik.

We hebben gezien dat Nike Sportswear de laatste tijd de kleine merkstiksels op een aantal goed ontvangen kleurstellingen plaagt, en in combinatie met de Tape en Fuse-stijlen van deze combinatie van Midnight Navy en Wolf Grey, werkt het uiterlijk net zo goed. bekijk hieronder meer foto's van deze Nike Air Max 1 en weet dat deze colorway tegenwoordig verkrijgbaar is bij buitenlandse winkels zoals JD Sports. Nu Nike de rechten bezit op NFL-logo's en dergelijke, is er geen gedoe meer met teamgerelateerde kleurstellingen zoals we krijgen een golf van Nike Sportswear "NFL" releases zoals deze Nike Air Trainer SC II High.

Het is duidelijk dat deze witte, paarse, gele en grijze kleurstellingen perfect passen bij de Minnesota Vikings, maar het feit dat het eigenlijke NFL-franchiselogo op de binnenzool staat, bewijst dat Nike zich niet zal inhouden met wat blijkbaar een nieuwe golf van Nike Trainer Retro releases (heb je de Nike Air Trainer Max '91 "Bo Knows" met het Raiders-logo gezien?). Oneness meldt een release aanstaande vrijdag 24 mei, dus houd Sneaker News in de gaten voor meer updates en bekijk de extra afbeeldingen hieronder.

De rage van Nike Flyknit is momenteel op een recordhoogte, omdat het voelt alsof alles wat met Flyknit te maken heeft nike air force high van de plank zal vliegen. De Flyknit Racer "Multicolor" is vorige week uitgebracht, maar als je die gemist hebt, zul je blij zijn om hoor dat een ander paar een van de meest invloedrijke Los Angelenos ooit is en dat de creatieve partner van Nike Sportswear sinds lange tijd Mister Cartoon een Cortez-samenwerking heeft aanstaande vrijdag. Hoewel dit nauwelijks nieuw terrein is voor Mister Cartoon, die enkele van de meest gewilde ontwerpen heeft ontworpen. na sneakers in de geschiedenis in zijn Air Force 1-ontwerp uit 2005, krijgt de legendarische tattoo- Image en graffitikunstenaar zijn eerste kennismaking met dit hoofdbestanddeel van LA-schoenenmode.


Adam Baker
Recruit Member
 
dsdsdsdDWDSDS
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 07, 2021 2:49 amImage

Return to UKCS : CSS Server Chat

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 7 guests