Page 1 of 1

Damn you HL2!!!!!!

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 11:49 am
by I Got Germs
Stupid game killed my speakers!!!!!!!

I was nearly in tears as I have some beautiful Altec Lansing THX 5.1 babies!

So I install HL2 after waiting ages for it to install I go to play Source, another 30 minute wait to update. Get to Source all excited, no sound :shock: .

Exit out of Source, back to windows, no sound WTF :evil:

Now I'm getting worried :( . Change the Subwoofer fuse, no dice. Re-seat the Audigy 2, no cheese.

Now my eyes are welling up (well...almost) :cry:

A bit more messing around, Creative diagnostics says all ok....how the fuck does it think no sound is ok...POS software! So then I decide to try to re-install the driver and get 'WARNING - the driver you are about to install is older than the one you currently use' erm...no it isn't, or at least it shouldn't be :?

So then it dawns that HL2 must have updated the Creative driver (with a fucking awseome update I must say). Install original and I'm back in business :D

Now I'm expecting HL2 to waste a god few hours but not like this.....total utter bastard!!! :evil:

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 12:14 pm
by Death
well germs ask all on source my sound goes off regulalry...

most times in fact what it does is

im playing source then all of a sudden silence...

dont know whats happened and noow i carnt hear anything..

but when i log outa source completely and log back on it works fine so good luck with your problem..

my advice turn ur comp of and restart and go back on...

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 12:17 pm
by I Got Germs
I got it sorted, just installed the original Creative driver so it removed whatever update HL2 applied :D

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 12:19 pm
by Death
Image

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 12:32 pm
by Death
Image

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 12:53 pm
by Bullets
Death when your sound goes off try going into Options, Audio and try changing the Speaker Config to something else then back again.
I had to do that when i was playing CS:S beta to get my sound back on track.

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 1:46 pm
by Death
okay mate thanks will do....

Image

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 11:34 am
by Cobra
Bullets wrote:Death when your sound goes off try going into Options, Audio and try changing the Speaker Config to something else then back again.
I had to do that when i was playing CS:S beta to get my sound back on track.


Worked for me too! :D