Juventus x Adidas Ultra Boost DNA Core Black/Signal Orange

Forum for discussing Counter Strike: Global Offensive

Juventus x Adidas Ultra Boost DNA Core Black/Signal Orange

Postby zaklxse7 on Thu Dec 10, 2020 2:04 am

Image


Het checkschoen.com is een nieuwe vertolking van de extreem populaire hardloper van adidas die een nieuwe materiaalmake-up door het bovenwerk krijgt. Dit nieuwe paar krijgt een geheel nieuwe look omdat de schoen over het hele bovenwerk een zwart leermateriaal draagt, in tegenstelling tot het Primeknit-materiaal dat we gewend zijn te zien. Voor het contrast zien we witte geborduurde drie strepen op de zijpanelen, samen met gouden "Ultra Boost" -logo op de hielkap. Het black-out-thema gaat verder met de Boost-tussenzool en de rubberen buitenzool van Continental.


Dit Adidas Schoenen Dames Sale is bedekt met een zwarte Primeknit over het hele bovenwerk met tonale details op de kenmerkende kooi, veters en hielkap. Het hoogtepunt van deze Ultra Boost is de gesplitste Boost-tussenzool die in het rood is uitgevoerd op de achterste helft en blauw aan de voorkant. Meer rood en blauw is te zien op de tonglogo en hiel, samen met een witte Continental rubberen buitenzool.


Vanwege het feit dat deze een Juventus x Adidas Ultra Boost DNA Core Black/Signal Orange zwarte lei krijgen, lijken veel van de texturen van de Primeknit-constructies en Boost-schuimbellen meer geaccentueerd te zijn en geven ze volledige toestemming voor de vergulde accenten om de show te stelen. Metallic accenten zijn uitgevoerd op de merkelementen van deze make-over, waaronder die van de kooistrepen op de middenvoet, hielvormen en binnenzoolafbeeldingen die deze hardlopers een strakke afwerking geven.


Adidas Originals heeft hun Beweging Controle Ultra Boost DNA-line-up de laatste tijd uitgebreid en de volgende is een volledig leeraanbod. Deze editie van het Ultra Boost DNA heeft een volledig wit leren bovenwerk in plaats van Primeknit met een bijpassende leren hielkap en veterhouder. Black Three Stripes aan de zijkanten bovenop een White Boost-middenzool en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


https://www.checkschoen.com/


zaklxse7
Recruit Member
 
53624532614536271543
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 10, 2020 1:50 amImage

Return to UKCS : CS:GO Server Chat

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests