RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Talk about anything and everything that doesn't fit one of the categories above.

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby S t e f f |DK| |UKCS| on Thu Apr 05, 2012 11:52 pm

So you cant install anything on that PC, or?
UKCS Executive Admin and Forum Moderator
Click Here to send me a PM.

UKCS is an independent gaming community made possible by donations from its members
Sponsors receive VIP reserved slots immediately on all UKCS servers and game types for a period of a month or longer depending on the amount donated. If your total donations over time ever reaches then you receive life time VIP on all servers current and future. All donations of any size are welcome.
Click me to donate --->Image
User avatar
S t e f f |DK| |UKCS|
Executive Admin
Moderator
 
Player: S t e f f |DK|
STEAM_0:1:12364203
 
Posts: 1910
Joined: Tue Jan 08, 2008 12:01 pm
Location: Vejle, Denmark



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Mez on Sat Apr 07, 2012 12:06 pm

Not with great difficulty.

I think I will have to accept that I cannot use the radio until I do a complete reinstall :|


User avatar
Mez
Old Timer
 
Player: Mez^
STEAM_0:1:3620511
 
Posts: 8636
Joined: Tue Jul 13, 2004 10:41 am
Location: Somewhere in the South...



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Xerxes on Mon Apr 09, 2012 2:08 pm

Have you tried running the radio using "ukcs_radio <volume>" in console? I have found that it sometimes makes my computer lock up (I've not upgraded flash) but if I alt-tab to desktop and dismiss the flash player errors it works fine afterwards.

Worth a try. :)
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage
Image

Image
"I forgot about unspec" - ApacheFlame 05/02/15
User avatar
Xerxes
UKCS Vice President
Moderator
UKCS iSeries Attendee
 
Player: Xerxes
STEAM_0:0:2949329
 
Posts: 10574
Joined: Wed Jul 09, 2008 10:30 pm

Re: UKCS Radio not working

Postby windowmaker on Mon Apr 09, 2012 2:12 pm

rossmartin wrote:The menu appears like normal but when I select volume nothing plays.


This is happening to me now too. My flash is up to date.


User avatar
windowmaker
UKCS Life Sponsor
 
Player: WindowMaker
STEAM_0:1:6784095
 
Posts: 1997
Joined: Sat Nov 15, 2008 10:14 pm
Location: Hartlepool



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Mez on Tue Apr 10, 2012 8:12 pm

Xerxes wrote:Have you tried running the radio using "ukcs_radio <volume>" in console? I have found that it sometimes makes my computer lock up (I've not upgraded flash) but if I alt-tab to desktop and dismiss the flash player errors it works fine afterwards.

Worth a try. :)


Didn't work :(

Going to have to live without.


User avatar
Mez
Old Timer
 
Player: Mez^
STEAM_0:1:3620511
 
Posts: 8636
Joined: Tue Jul 13, 2004 10:41 am
Location: Somewhere in the South...



Image

FragRadio Song Request Problem

Postby Pumpgun_Pete on Tue May 29, 2012 9:53 pm

For the sake of TC and Alex I cant get the damn !request thingy to work. :cry:

For example I tried

Motorhead - Ace of spades
Ace of spades - motorhead
Motorhead/Ace of spades
Ace of spades/Motorhead

and so on and so forth. AutoDJ keep telling me "No matches found." Some minutes someone requested that song and I was just WTF?! :shock:

Someone please tell me how to request songs, I feel somewhat stupid. :oops:


User avatar
Pumpgun_Pete
Regular Member
 
Player: Sneaky_Bugger™
STEAM_0:0:5921406
 
Posts: 71
Joined: Tue May 29, 2007 5:05 pm
Location: Trollcave



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Ger-h on Wed May 30, 2012 10:02 am

The !request doesn't have that many songs on it. you must bet is to go on to http://fragradio.co.uk/request type the name of the song into the request machine. hope they have them songs.
User avatar
Ger-h
Executive Admin
Maptesting Head
UKCS iSeries Attendee
Official Executive Teaboy™
 
Player: Ger
STEAM_0:1:35307921
 
Posts: 2515
Joined: Mon Aug 15, 2011 10:09 am
Location: Ireland



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Pumpgun_Pete on Wed May 30, 2012 5:11 pm

All right, I did that the last times but "Ace of Spades by Motorhead" got requested ingame I think because it was mentioned that the user Freshly requested it. But I will stick to the website, since I dont know what songs are in the libary. Thanks for the answer :)


User avatar
Pumpgun_Pete
Regular Member
 
Player: Sneaky_Bugger™
STEAM_0:0:5921406
 
Posts: 71
Joined: Tue May 29, 2007 5:05 pm
Location: Trollcave



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Gh0st.IRE on Tue Jul 24, 2012 1:36 pm

My !radio in TF2 doesn't work. It's a damn shame, too :(
Ex-TF2 Admin. Forum Moderator. Add me on Steam or PM me here!
Image
Heresy MMO Guild Member.
User avatar
Gh0st.IRE
Moderator
 
Player: Rear Naked Bugs
STEAM_0:0:12137987
 
Posts: 4635
Joined: Tue Dec 16, 2008 3:09 pm
Location: Dublin, Ireland



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Ger-h on Tue Jul 24, 2012 6:28 pm

Gh0st.IRE wrote:My !radio in TF2 doesn't work. It's a damn shame, too :(



trying updating you adobe flash player.
User avatar
Ger-h
Executive Admin
Maptesting Head
UKCS iSeries Attendee
Official Executive Teaboy™
 
Player: Ger
STEAM_0:1:35307921
 
Posts: 2515
Joined: Mon Aug 15, 2011 10:09 am
Location: Ireland



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Gh0st.IRE on Mon Jul 30, 2012 4:58 pm

I've updated my flash and still no radio ingame. Not sure why! I can use the !radio menu alright, but once I press the volume it just gives me feck all!
Ex-TF2 Admin. Forum Moderator. Add me on Steam or PM me here!
Image
Heresy MMO Guild Member.
User avatar
Gh0st.IRE
Moderator
 
Player: Rear Naked Bugs
STEAM_0:0:12137987
 
Posts: 4635
Joined: Tue Dec 16, 2008 3:09 pm
Location: Dublin, Ireland



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby SaintStrongbow on Sat Aug 04, 2012 9:06 am

They really need to get more songs in their library!
Sometimes you have to stand in the shadows; to see the light.

Image
User avatar
SaintStrongbow
Executive Admin
 
Player: SaintStrongbow
STEAM_0:1:19879963
 
Posts: 1228
Joined: Sun Oct 17, 2010 1:50 pm
Location: Ipswich, England (But from Blackpool!)

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby S t e f f |DK| |UKCS| on Thu Aug 09, 2012 3:26 am

They really need to get more songs in their library!

Frag Radio baws! :wink: :
digitalhunteruk wrote:Really pleased to be a part of UKCS. Really enjoyed our tech session T.C and thanks for the kind words to Alex!

Its awesome you guys are enjoying the radio. Like Alex said if you ever have any problems you can contact Alex or myself and we will do our best to help you out!

If you have a suggestion to music you would like to see available then you can always contact either of us or post on our forums under the suggestions section. If you prefer then PM either one of us via UKCS's forums and we will do our best to add it to the list :)
UKCS Executive Admin and Forum Moderator
Click Here to send me a PM.

UKCS is an independent gaming community made possible by donations from its members
Sponsors receive VIP reserved slots immediately on all UKCS servers and game types for a period of a month or longer depending on the amount donated. If your total donations over time ever reaches then you receive life time VIP on all servers current and future. All donations of any size are welcome.
Click me to donate --->Image
User avatar
S t e f f |DK| |UKCS|
Executive Admin
Moderator
 
Player: S t e f f |DK|
STEAM_0:1:12364203
 
Posts: 1910
Joined: Tue Jan 08, 2008 12:01 pm
Location: Vejle, Denmark



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby m0lineux on Thu Aug 09, 2012 10:55 am

SaintStrongbow wrote:They really need to get more songs in their library!


They have a good selection for me, maybe request something once in a while
Image
User avatar
m0lineux
UKCS Admin
Moderator
 
Player: Tickler
STEAM_0:1:2177441
 
Posts: 866
Joined: Mon Jan 23, 2012 2:24 pm
Location: Preston

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby SaintStrongbow on Thu Aug 09, 2012 2:39 pm

TBH I can't stand listening to it anymore. Especially after that annoying dj last night who just spoke over the songs he played yesterday.
Sometimes you have to stand in the shadows; to see the light.

Image
User avatar
SaintStrongbow
Executive Admin
 
Player: SaintStrongbow
STEAM_0:1:19879963
 
Posts: 1228
Joined: Sun Oct 17, 2010 1:50 pm
Location: Ipswich, England (But from Blackpool!)

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby m0lineux on Thu Sep 06, 2012 8:31 am

This doesn't work for me any longer in game, i use !radio and it brings up the volume menu so I choose them volume and it does nothing? any ideas?
Image
User avatar
m0lineux
UKCS Admin
Moderator
 
Player: Tickler
STEAM_0:1:2177441
 
Posts: 866
Joined: Mon Jan 23, 2012 2:24 pm
Location: Preston

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby Ger-h on Thu Sep 06, 2012 1:10 pm

try updating your adobe flash player.
User avatar
Ger-h
Executive Admin
Maptesting Head
UKCS iSeries Attendee
Official Executive Teaboy™
 
Player: Ger
STEAM_0:1:35307921
 
Posts: 2515
Joined: Mon Aug 15, 2011 10:09 am
Location: Ireland



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby m0lineux on Fri Sep 14, 2012 2:53 pm

Is this a common cause? I will give this a go when I finish work! thanks :)
Image
User avatar
m0lineux
UKCS Admin
Moderator
 
Player: Tickler
STEAM_0:1:2177441
 
Posts: 866
Joined: Mon Jan 23, 2012 2:24 pm
Location: Preston

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby ADDOriN on Sat Sep 15, 2012 10:20 am

The best... radio...ever.
Image
User avatar
ADDOriN
Recruit Member
 
Player: ADDOriN
STEAM_0:1:19511039
 
Posts: 12
Joined: Fri Sep 07, 2012 12:03 am
Location: Europe, Bulgaria, Burgas ( 42°29′43″N 27°28′18″E )



Image

Re: RADIO is Back with our partner Frag Radio!!!

Postby kovah on Wed Oct 24, 2012 6:10 pm

Ok so I can't get the radio working and its driving me up the wall, it has worked in the past but I have no idea why it isn't any more which is a shame because I loved listening to it.

When i type !radio i get the menu and can choose a volume but then get nothing.

My MOTD box is unticked
I have the latest version of flash (I use firefox)
I have installed the plugin from this thread - viewtopic.php?f=24&t=49438 and also have windows media player installed.

And I don't know what else to do...


kovah
 
Player: -=Crazy=- kovah
STEAM_0:0:17007356
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 24, 2012 6:05 pm



Image

PreviousNext

Return to Off Topic

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest