Page 1 of 1

Router not connecting to web.

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 7:34 pm
by Cass0
I have just got a new router and connected all the wires up installed the software on the master pc but i cant get on the internet on the other pc not the master pc, anyone know what i can do to get the internet on the other pc


need help a.s.a.p. thanks

btw its all wireless

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 7:44 pm
by SupaSharpShoota
Need more info, is there security setup on the router like WEP? What make Router?

My wifi setup at home required each PC to be setup to work on it not just the master.

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 7:45 pm
by ^Brigatisti^
What router? ^

You got DHCP on?

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 7:57 pm
by Cass0
WLAN router ASUS, i dunno what u guys are talking about you need to be specific

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 8:43 pm
by SupaSharpShoota
Ok, firstly check to see if the wifi card on your other PC is working. Is there a light showing on it? Are the drivers installed?

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 8:50 pm
by Cass0
The computer downstairs (not the master) says it is recieving and the signal is good but when we clcik the internet explorer icon it says page cannot be displayed. need help really bad

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 9:34 pm
by SupaSharpShoota
Maybe you have WEP enabled on your router. Stopping other PCs from connecting to it without a code/password. Was this the case when you configured the master PC?

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 9:45 pm
by Cass0
If i did this by accident how would i unable it, reinstall?

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 11:01 pm
by ^Brigatisti^
Best thing to do would be reset your router and start from scratch ;o