What is ur gfx card

Discussions about all aspects of technology, what you're doing with it and exchange of ideas and solutions to problems you might be having.

Postby Xhiea on Fri Apr 15, 2005 3:56 pm

Ace of Spades wrote:FX5200 ROFL


Same as me *runs and hides* :oops:
Image

Need help with signature text?

>>watch my video tutorial for help!<<
User avatar
Xhiea
UKCS Sponsor
 
Player: Xhiea is crap at css
STEAM_0:0:5403780
 
Posts: 8957
Joined: Tue Dec 07, 2004 4:48 pm
Location: York, North Yorkshire



Image

Postby Ace of Spades on Fri Apr 15, 2005 9:54 pm

i got the shittest card here lol, Ohwell it performs gr8 for me.
Im like p00h Bear, i'll slurp your Honey Pot ;)
User avatar
Ace of Spades
UKCS Sponsor
 
 
Posts: 694
Joined: Wed Oct 27, 2004 6:27 pm

Postby weetabix on Sat Apr 16, 2005 4:26 am

ati x600 pro 256mb
coco pops are evil!
User avatar
weetabix
UKCS Life Sponsor
 
Player: weetabix
STEAM_0:0:4772217
 
Posts: 514
Joined: Wed Mar 16, 2005 4:06 pm
Location: Stirling, Scotland

Postby CATCHERAL on Sat Apr 16, 2005 8:42 am

Overclocked 6800GT :)
Image
User avatar
CATCHERAL
UKCS Sponsor
 
Player: Catcheral
STEAM_0:1:4317924
 
Posts: 4469
Joined: Sun Nov 14, 2004 8:12 pm
Location: midlands

Postby Ace of Spades on Sat Apr 16, 2005 11:15 am

Xheia Source runs ok for you?

I think the onyl thing that is holding me back from source is my 256mb o RAM lol.

i got an fps of about 30 atm, but has gone much higher, plus i allways have my HDD working. In other words im lacking RAM :(
Im like p00h Bear, i'll slurp your Honey Pot ;)
User avatar
Ace of Spades
UKCS Sponsor
 
 
Posts: 694
Joined: Wed Oct 27, 2004 6:27 pm

Postby Xhiea on Sat Apr 16, 2005 1:15 pm

Ace of Spades wrote:Xheia Source runs ok for you?

I think the onyl thing that is holding me back from source is my 256mb o RAM lol.

i got an fps of about 30 atm, but has gone much higher, plus i allways have my HDD working. In other words im lacking RAM :(


yeah it runs ok but looks complete shit, still good tho, i got 512mb of ram, but i have another 512 chip but my dad refuses to put it in.
Image

Need help with signature text?

>>watch my video tutorial for help!<<
User avatar
Xhiea
UKCS Sponsor
 
Player: Xhiea is crap at css
STEAM_0:0:5403780
 
Posts: 8957
Joined: Tue Dec 07, 2004 4:48 pm
Location: York, North Yorkshire



Image

Postby KeirAyres on Sat Apr 16, 2005 2:43 pm

Ace of Spades wrote:Xheia Source runs ok for you?

I think the onyl thing that is holding me back from source is my 256mb o RAM lol.

i got an fps of about 30 atm, but has gone much higher, plus i allways have my HDD working. In other words im lacking RAM :(


ROFL, Ace you should know that that is less then what's reccommended for running XP :roll: It's definately the bottleneck in your computer unless you're running a 1ghz pentium :P

I have a 9200 :o teh suxxors, but I'm buying a good setup after my exams which will be teh roxxors :D


User avatar
KeirAyres
UKCS Sponsor
 
Player: KeirAyres
STEAM_0:0:5400862
 
Posts: 3600
Joined: Fri Dec 24, 2004 11:37 pm
Location: Somerset, UK

Postby Ace of Spades on Sat Apr 16, 2005 4:06 pm

lol, fuck XP i put everythin to shittest so i can get that extra few mb, not sure wether to get sum ram now or after examz.
Im like p00h Bear, i'll slurp your Honey Pot ;)
User avatar
Ace of Spades
UKCS Sponsor
 
 
Posts: 694
Joined: Wed Oct 27, 2004 6:27 pm

Postby Cobra on Sun Apr 17, 2005 12:18 am

Just did a Video Stress Test with 'OVERDRIVE' on from the new ATI Catalyst drivers. 136 fps :D.

Last edited by Cobra on Wed Apr 20, 2005 10:17 am, edited 1 time in total.

User avatar
Cobra
UKCS Life Sponsor
 
Player: Cobra^Trinity
STEAM_0:0:2543793
 
Posts: 5259
Joined: Sat Nov 06, 2004 11:24 am
Location: Hampshire, UK



Image

Postby /2iC4iE on Wed Apr 20, 2005 10:17 am

BFG 256MB FX5700 OC,

Only had it for a month and it is pants :( :( :(
ImageImage - Richie
User avatar
/2iC4iE
UKCS Sponsor
 
STEAM_0:1:3763584
 
Posts: 226
Joined: Mon Jan 10, 2005 8:56 pm
Location: North Wales

Postby OHMYGODIMONFIRE on Wed Apr 20, 2005 10:42 am

Cobra wrote:X800XT. High gfx on Source with AA off - 70-160 fps on source. 1st in on every map with me spec. :D.


I also have a tasty X800XT from sapphire. I also run everything on high, but with 4xAA and i think its 6xAF. plus i have v-sync on so my FPS vary from 30-75 depending on the map and how busy it is. my cpu lets me down a bit in that department, hoping to get an AMD64 soon.

never first on though :(, might try toning it down a bit.

SJ
User avatar
OHMYGODIMONFIRE
UKCS Life Sponsor
 
Player: OHMYGODIMONFIRE
STEAM_0:0:4850231
 
Posts: 4288
Joined: Mon Jan 10, 2005 1:51 pm
Location: Edinburgh, Scotland

Postby Cobra on Wed Apr 20, 2005 10:45 am

Try no AA and AF set to just 'Trilinear'.

Those settings mean a little less pretty graphics but you get good fps and speed. Memory plays a big part in getting in quickly to a map too.

Yes, as you say your CPU may be letting you down, it's always hard to get a system in which the components work well with one another unless you buy the bits at the same time - damn technology flies !!


User avatar
Cobra
UKCS Life Sponsor
 
Player: Cobra^Trinity
STEAM_0:0:2543793
 
Posts: 5259
Joined: Sat Nov 06, 2004 11:24 am
Location: Hampshire, UK



Image

Postby Coop on Wed Apr 20, 2005 12:27 pm

Cobra wrote:Just did a Video Stress Test with 'OVERDRIVE' on from the new ATI Catalyst drivers. 136 fps :D.



Err have to try that out!! :D
element | Az #e.gaming
Image
User avatar
Coop
Experienced Member
 
Player: coop
STEAM_0:0:5022089
 
Posts: 1586
Joined: Thu Dec 09, 2004 3:55 pm
Location: Central Scotland

Postby iSCraZy on Wed Apr 20, 2005 1:21 pm

Ace of Spades wrote:i got the shittest card here lol, Ohwell it performs gr8 for me.


correction, i got the shittest card there is and it certainly doesnt perform gr8 for me :'(


User avatar
iSCraZy
Experienced Member
 
Player: Big Pun
STEAM_0:1:5388977
 
Posts: 1738
Joined: Fri Dec 17, 2004 2:09 pm
Location: The Netherlands, Naaldwijk



Image

Postby Cobra on Wed Apr 20, 2005 4:21 pm

Coop wrote:
Cobra wrote:Just did a Video Stress Test with 'OVERDRIVE' on from the new ATI Catalyst drivers. 136 fps :D.



Err have to try that out!! :D


Hehe. That was also obtained with tweaking the BIOS slightly, which did end up in me PC crashing a few times, so I've since turned some of those BIOS options down !! :shock: .


User avatar
Cobra
UKCS Life Sponsor
 
Player: Cobra^Trinity
STEAM_0:0:2543793
 
Posts: 5259
Joined: Sat Nov 06, 2004 11:24 am
Location: Hampshire, UK



Image

Postby FetidPolyp on Wed Apr 20, 2005 9:05 pm

well I have two grpahics cards, tho I'm using the better one at the mo, I have to use the crap one when my other graphics cards fan packs up. one of mine is a fx5600 the other is a geforce 2 mx
Pretty... What do we blow up first?
User avatar
FetidPolyp
UKCS Sponsor
 
Player: FetidPolyp
STEAM_0:1:6242316
 
Posts: 140
Joined: Wed Feb 16, 2005 8:14 pm
Location: Cumbria UK

Postby MR.SPOON on Sat Apr 23, 2005 9:42 am

radeon 9600se 128mb ddr
Image
User avatar
MR.SPOON
UKCS Sponsor
 
STEAM_0:0:3050761
 
Posts: 1156
Joined: Mon Oct 04, 2004 5:02 pm
Location: glasgow



Image

Postby Brick on Thu Apr 28, 2005 12:18 am

Geforce 4 mx PCI :roll: never heard of good graphics :? thats because i play on minimum setting to keep the frame rate up :D


User avatar
Brick
Home Member
 
Player: Brick
STEAM_0:1:434114
 
Posts: 955
Joined: Thu Dec 23, 2004 4:16 am
Location: Stirling

Previous

Return to PC World, Technology and Gadgets

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests