Sound to 1.6 (yes i know, old lame game)

Discussions about all aspects of technology, what you're doing with it and exchange of ideas and solutions to problems you might be having.

Sound to 1.6 (yes i know, old lame game)

Postby Ouch on Thu Nov 08, 2012 9:07 pm

Well when I test my mic through the options on the steam as it roars a lot of mic. I turned off "boost" and it roars a bit still.
And the mic used is the WebCam and I want it to be my headphones (siberia v2) because it is new.

I tested:
* Unplug the WebCam, but then sounded nothing.
* Mix a bit with the "voice" in the options and there is no difference

(I have searched through google and other forums WITHOUT any help,so i writed here)

Unnecessary comments about the mic / headphones, etc., is not allowed.

Grateful for answers! / / Fredrik
*Im swedish therefore my bad english*
Name : Fredrik aka Ouch
From: Sweden


Image
Ouch
Recruit Member
 
Player: ☜✯Zepter✯☞
STEAM_0:1:13359340
 
Posts: 19
Joined: Thu Jan 20, 2011 1:50 pm
Location: Hjuken , Sweden



Image

Re: Sound to 1.6 (yes i know, old lame game)

Postby Lurker on Fri Nov 09, 2012 11:13 am

Describe this roaring in DB scale(or in percent :D), so i know what im working with here.
I also am notified that webcam mics are more likely not the typical selection for talking via game. Did u tested ur mic or any other social networks: for example skype,msn...?

Yes of course your sound emitter won't work if u unplug the webcam because in the usb input, it has 2-3 connect nodes for the speaking system
What in general you mixed? Equalizer is it?
Image
User avatar
Lurker
Regular Member
 
Player: Prosecutor Lurker#nihilo-satani
STEAM_0:0:46716322
 
Posts: 59
Joined: Wed Nov 07, 2012 11:24 am
Location: Macedonia, Skopje



Image


Return to PC World, Technology and Gadgets

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest