Page 1 of 1

Nike Air Vapormax Flyknit 3 Wit/Crimson/Blauw

PostPosted: Fri Aug 28, 2020 2:13 am
by hx4srdyx
Image


Nike Schoenen 2020 breidt hun VaporMax-line-up uit met verschillende nieuwe kleuropties van de VaporMax 3.0 voor het herfstseizoen. Deze Nike Air VaporMax is gekleed in een wit en Ember Glow-kleurenschema. Het heeft een bovenwerk van wit en roze Flyknit met een donkerdere roze tint op de swoosh en hiel. Een glanzende oranje tint op de VaporMax-zool met wit op de voorvoet tractiepads completeert het ontwerp.


Nike Schoenen Heren Sale is perfect voor de zomermaanden en zal hun nieuwste "Multi-Color" -editie van de VaporMax hardloopschoen uitbrengen. Gekleed in een Black, Volt, Blue Lagoon, Racer Pink en Electro Green kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax 3.0 heeft een volledig meerkleurig Flyknit-bovenwerk gecombineerd met zwarte details, een Volt-hiellip bovenop een zwarte VaporMax-zool.


Om de maand mei af te sluiten, brengt Nike Schoenen Grijs een gloednieuwe "Laser Orange" -versie van het VaporMax 3.0-silhouet uit. Gekleed in een kleurenschema van College Navy, Wolf Grey, Laser Orange, Aluminium en Metallic Silver. Dit aanbod van de Nike Air VaporMax heeft een bovenwerk van Navy en grijs Flyknit in contrast met oranje accenten en zilveren tonglabels.


Nike Air Vapormax Flyknit 3 Wit/Crimson/Blauw silhouet een luxe make-over met een aankomende colorway die in Gucci-vibes uitkomt. Gekleed in een zwart, Ember Glow, Anthracite en Mystic Green kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax heeft een mix van zwart, groen en rood in het Flyknit-bovenwerk in combinatie met een zwarte rand op de kraag, tong, veters, treklipje aan de hiel en overlay. Een opvallend rood Swoosh-logo aan de zijkanten met een iriserend tonglabel bovenop een glanzende VaporMax-zool maakt het ontwerp compleet.


https://www.topsaleny.com/