HALP!

Problems and solutions for CS, Steam and other Games.
USE MEANINGFUL SUBJECT NAMES ONLY

HALP!

Postby Volkan^ on Fri Aug 03, 2007 7:15 pm

cs doesnt work anymore =(
openDNS broke it the day i started using it. www.opendns.com
it connects fine, im in game, 20 seconds later i get the "warning; connection problem" error. but im still online and can go to websites ping servers refresh list etc... whats wrong =( i changed settings back to original reset modem defaults. all to no avail, someone please halp =(
1337 Posts Reached On 6th of September 2007
Image
Image
User avatar
Volkan^
Senior Member
 
Player: Rick Grimes
STEAM_0:0:13219288
 
Posts: 2311
Joined: Tue Feb 07, 2006 10:36 pm

Postby poohed on Fri Aug 03, 2007 7:23 pm

This might not be a lot of help, but it might have something to do with your telephone, it mey be off the hook or just has some wires not connected. Or if your internet is sympatico, if one of your neighbors is on the internet as well as you, it can mess it up. If that is not helpful, then just create servers on your LAN with bots. That does not require the internet to be working.
User avatar
poohed
Regular Member
 
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 31, 2007 5:07 pm
Location: Toronto, Canada

Postby oodle doodle on Sat Aug 04, 2007 8:47 am

did you change the dns server options in windows or on your router? are you sure you didnt change any other settings?
pewpew
User avatar
oodle doodle
UKCS Life Sponsor
 
Player: oodle doodle
STEAM_0:1:4921455
 
Posts: 1560
Joined: Sat Jan 21, 2006 7:33 am
Location: UK



Image

Postby Volkan^ on Sun Aug 05, 2007 9:06 pm

only in windows, and i didnt change anything else =(
1337 Posts Reached On 6th of September 2007
Image
Image
User avatar
Volkan^
Senior Member
 
Player: Rick Grimes
STEAM_0:0:13219288
 
Posts: 2311
Joined: Tue Feb 07, 2006 10:36 pm


Return to Games Help & Solutions

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests