CS:S Match Server, Help!

Problems and solutions for CS, Steam and other Games.
USE MEANINGFUL SUBJECT NAMES ONLY

CS:S Match Server, Help!

Postby astro on Sat Nov 17, 2007 5:13 pm

just setting up a match server, and i was wondering about this sv_pure business and how to get it on the server. Is it something that needs to be done server side with the hosts or can you put it on via ftp ?

any help would be appreciated as i have no clue how to do it, :)

Thanks
Image
astro
UKCS Life Sponsor
 
Player: KVN
STEAM_0:1:9537458
 
Posts: 720
Joined: Fri Oct 13, 2006 8:22 am
Location: Bristol



Image

Postby Volkan^ on Sat Nov 17, 2007 5:15 pm

need to use rcon/the server config
1337 Posts Reached On 6th of September 2007
Image
Image
User avatar
Volkan^
Senior Member
 
Player: Rick Grimes
STEAM_0:0:13219288
 
Posts: 2311
Joined: Tue Feb 07, 2006 10:36 pm

Postby DeanX on Sat Nov 17, 2007 5:23 pm

yea thought you just need to set it too sv_pure 1 ?
*UKCS Old School*
DeanX
UKCS Admin
 
Player: DeanX
STEAM_0:0:4858412
 
Posts: 9864
Joined: Thu Oct 14, 2004 1:17 am
Location: Manchester

Postby astro on Sat Nov 17, 2007 6:12 pm

if that's the case then sounds good,

thanks guys
Image
astro
UKCS Life Sponsor
 
Player: KVN
STEAM_0:1:9537458
 
Posts: 720
Joined: Fri Oct 13, 2006 8:22 am
Location: Bristol



Image

Postby Flawless on Sat Nov 17, 2007 6:34 pm

sv_pure 2 also does something also, forget what else it changes
Image
F is for Flawesome
User avatar
Flawless
UKCS Life Sponsor
Moderator
 
Player: FLawless
STEAM_0:1:6217222
 
Posts: 9602
Joined: Wed Apr 19, 2006 2:24 pm
Location: Norn Iron



Image

Postby happyhoward on Sat Nov 17, 2007 6:35 pm

thanks, u got the sv_pure bit right but it needs to be set to 2 :) otherwise z_block freaks out


happyhoward
Recruit Member
 
Player: .#HOwarD
STEAM_0:0:9809148
 
Posts: 18
Joined: Thu Oct 11, 2007 10:18 am


Return to Games Help & Solutions

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests