Team Fortress 2

Problems and solutions for CS, Steam and other Games.
USE MEANINGFUL SUBJECT NAMES ONLY

Team Fortress 2

Postby XXXDarkNathXXX on Mon Jan 28, 2008 10:22 pm

Hello all,

I bought TF2 today and installed it and updated it. When I launch it, it gets 2 the 3rd loading screen and crashes saying 'engine error: no permissions to run tf'.

Does anyone have a solution??? I went here: http://www.yougamers.com/gameometer/10190 and my pc is half way between the 2 and the 4 making it good enough to run tf2.

Any help would be great cheers!

DarkNath
DarkNath |UKCS|
XXXDarkNathXXX
UKCS Sponsor
 
Player: DarkNath
STEAM_0:1:5343338
 
Posts: 84
Joined: Tue Aug 02, 2005 2:51 am
Location: Basingstoke

Postby saggymanboobs on Mon Jan 28, 2008 11:40 pm

Do the usual: logout of steam, rename the 'blob' file and log back in. It'll force an update and should cure this.

Also - http://support.steampowered.com/cgi-bin ... _faqid=761

that may help

Hit me on msn if you want a hand - my msn is in my profile.


- Saggy
Last edited by saggymanboobs on Tue Jan 29, 2008 12:22 am, edited 1 time in total.
Sarah says: I am indeed, enjoying the big willy so to speak!

Fede said: oh col, gotta tell you this, i had a dream, and you were in it as a mexican wrestler, fully tatooed and with an awesome costume :D
User avatar
saggymanboobs
UKCS Life Sponsor
Exec. Admin (Retired)
 
Player: Saggymanboobs
STEAM_0:1:1621139
 
Posts: 7970
Joined: Thu Jan 06, 2005 2:46 am
Location: UK



Image

Postby The_Pope on Mon Jan 28, 2008 11:46 pm

You on Vista?
Image
Image
User avatar
The_Pope
UKCS Life Sponsor
UKCS iSeries Attendee
 
Player: The Pope @ i49
STEAM_0:0:2895797
 
Posts: 5681
Joined: Fri Dec 03, 2004 8:28 pm
Location: Under your bed with loving intentions



Image


Return to Games Help & Solutions

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests