Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Problems and solutions for CS, Steam and other Games.
USE MEANINGFUL SUBJECT NAMES ONLY

Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Viz on Sat Mar 06, 2010 12:49 pm

hey i posted on the steam forms but that was just a waste of time, i think i tried everything now, but i still havent fixed it so was hoping for some fresh idea's.

basically when ever i load bad company 2 i do not have a mouse pointer on the main screen, yet my mouse works on everyothere game ive pld on so far.

it did work but i had to update my video card as the game had these black boxes, that i belive is fixed now, i jus dont hav a sodding mouse >.< lol

i did also change my driver back to the old one to see if it fixes the mouse, it didnt!! so i dont know whats happend!! :( updated mouse too, didnt fix it. reinstalled bc2 and also pissed around with usb ports, as in changed them, put them in when the game loads ect, i also tryed to run it in windowed mode, but for some reason it doesnt work.:S jus loads normaly.

specs
razer lachesis (version 1.94 most recent)
ATI Radeon HD 4800 series (current display 1280x720 32bit 75HZ)
driver 9 or higher ( its 10.1 atm but in my diagnostics it says that)

othere info if needed
op = windows XP profesional
sys modle = PQ5 delux
Processor: intel core 2 duo E8500
mem= 3326mb
DirectX ver = 9.0c

ANY HELP WOULD BE SOOOO HELPFULL <3<3<3<3<3<3<3 :)
nicey Frag movie coming soon =)
User avatar
Viz
UKCS Sponsor
 
Player: Viz
STEAM_0:1:10862125
 
Posts: 271
Joined: Wed Jan 31, 2007 5:17 pm
Location: Cirencester

Re: Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Flare on Mon Mar 08, 2010 9:07 am

Are you sure the cursor isnt showing up ? Its hard to make out initially as it has a white border with a small coloured center and can easily get lost in the EA/DICE and Dolby Digital logo vids.

Have you tried another mouse just to see what it does ?
Does the Razer have any acceleration options in its own software ? Try disabling options that accelerate or smooth the mouse movement, also disable cursor altering options like mouse tails, custom cursors and smart positioning (basically anything that attempts to alter the cursor or help position the mouse).

If you have lots of USB devices attached , try pulling out one or two that are not required for your gaming ... see what that does.
Sometimes keeping an eye on your stats is not a good thing :P

Some things are painfully obvious, others must be made obvious... painfully
User avatar
Flare
UKCS Life Sponsor
 
Player: Flare
STEAM_0:0:690038
 
Posts: 1849
Joined: Wed Oct 31, 2007 3:25 pm
Location: S.Wales (UK)

Re: Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Viz on Fri Apr 23, 2010 8:14 pm

ITS ALL TO DO WITH SHITTY PUNKBUSTER!! all sorted now, finaly!!lol
nicey Frag movie coming soon =)
User avatar
Viz
UKCS Sponsor
 
Player: Viz
STEAM_0:1:10862125
 
Posts: 271
Joined: Wed Jan 31, 2007 5:17 pm
Location: Cirencester

Re: Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Seven. on Sat Apr 24, 2010 3:25 am

Huh, wait, what? How is punkbuster related to the in-game mouse pointer not showing up?
User avatar
Seven.
UKCS Sponsor
 
Player: Colonel Seven.
STEAM_0:1:3465036
 
Posts: 1551
Joined: Mon Jun 09, 2008 2:38 pm
Location: The Netherlands



Image

Re: Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Deathtaker27 on Sat Apr 24, 2010 9:34 pm

you would be amazed what punkbuster causes problems in
Image
Thanks Podge, speccy and Tao
User avatar
Deathtaker27
Old Timer
 
Player: DT - RS
STEAM_0:1:22687060
 
Posts: 3408
Joined: Sat Mar 28, 2009 8:40 pm



Image

Re: Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Skellytag on Sat Apr 24, 2010 9:42 pm

up untill recently i have had no faith in PB,but since i have played i have seen about 20 bans,so it seems to work after all.

Shame it messe up everything else though,almost like the older versions of windows but win7
Image
The Sentry is a Spy !
Keyboard |UKCS| TF2
[UKCS]Grimoire BF:BC2
User avatar
Skellytag
UKCS Sponsor
 
Player: T-Virus|Lord
STEAM_0:1:439987
 
Posts: 56
Joined: Thu Jun 04, 2009 7:49 am
Location: Stockholm

Re: Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Seven. on Sat Apr 24, 2010 10:00 pm

I have experience with Punkbuster since Quake III Arena (1999) and I've never seen it interfere with controls before.
Punkbuster is not an intrusive anti-cheat so it should not be able to interfere with anything.

Just seems odd to me.
User avatar
Seven.
UKCS Sponsor
 
Player: Colonel Seven.
STEAM_0:1:3465036
 
Posts: 1551
Joined: Mon Jun 09, 2008 2:38 pm
Location: The Netherlands



Image

Re: Battle Field bad Company 2, no mouse in game

Postby Flawless on Sun Apr 25, 2010 2:53 am

It probably reads mouse movements and if they correspond to what is happening on the screen (aimbot for example). Probably just some wild random hardware/software setup that's caused it
Image
F is for Flawesome
User avatar
Flawless
UKCS Life Sponsor
Moderator
 
Player: FLawless
STEAM_0:1:6217222
 
Posts: 9602
Joined: Wed Apr 19, 2006 2:24 pm
Location: Norn Iron



Image


Return to Games Help & Solutions

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests