Page 1 of 1

Adidas ZX Torsion Maroon/Shock Pink

PostPosted: Thu Nov 19, 2020 2:04 am
by db4nbis9
Image


Het ZX Torsion-model heeft een klassieke checkschoen.com mesh en suède constructie over het bovenwerk, terwijl de gewatteerde tong van mesh een eerbetoon is aan de materialen van het ZX 8000-silhouet. Dit wordt vervolgens bovenop een Boost ™ -middenzool geplaatst die verborgen is in een EVA-cup-tooling en rubberen elementen die verwijzen naar de originele ZX-tooling. Een doorschijnend paneeldetail in de voorvoet leidt tot de plaatsing van een torsiestaaf in de middenvoet die verwijst naar een van de meest gerespecteerde technische elementen van de ZX-serie.


Het gestripte en agressief vormgegeven bovenwerk doet denken aan de beelden van Adidas Schoenen Grijs uit de jaren 90, nog meer hier dan bij eerdere makeups dankzij het tonale grijze palet en luxe suède overlays bovenop een sportieve mesh-basis. Een enkele aangrijpende kleur wordt geleverd door een neongeel Torsion-kanten deubre. Ondertussen wordt een technische esthetiek hieronder volledig weergegeven dankzij een tweedelige middenzool die is verbonden door een blauwgroen Torsion-balk en boordevol Boost-demping in beide helften.


De finishing touch van het ZX Torsion-ontwerp zijn onder meer reflecterende accenten in de Adidas ZX Torsion Maroon/Shock Pink toebox en hiel en het Trefoil-logo op de tong en hiel. De eerste colorway van de schoen neemt een nieuwe interpretatie van de Aqua-colorway van het ZX 8000-model in levendiger blauw en een zacht vervaagd neongeel gecombineerd met een neonrood, wat het ZX Torsion-model weergeeft dat de afgemeten heruitvinding van de klassieke 3-streep markeert .


Ten Populaire Stijl slotte bevat de campagne van de ZX Torsion de in Londen gevestigde beeldend kunstenaar Mr. Phomer, wiens esthetiek de cultuur van ZX-fanatici weerspiegelt. Gefotografeerd in zijn natuurlijke werkomgeving terwijl hij TORSION opnieuw bedacht voor een hedendaags publiek, namen we een collectieve herinnering aan het verleden en zagen hoe het opnieuw kon worden bedacht in een moderne context - net als het ontwerp van de ZX Torsion zelf.


https://www.checkschoen.com/