Adidas Rivalry Low Cloud White/Purple Tint

Tell us your favorite jokes, or just show us the funny link you've found!

Adidas Rivalry Low Cloud White/Purple Tint

Postby ahgfvfhj on Wed Nov 04, 2020 5:44 am

Image


Naturelkleurige details aan de onderkant van de checkschoen.com keel en rond de enkelkraag zorgen voor een kunstig verweerde stijl, een die verder wordt geaccentueerd door een mix van vergelijkbare tinten op de tussenzool. Deze combinatie geeft de historische betekenis van de rivaliteit op een aantrekkelijke manier weer. Een grote suède tongembleem met reliëfdetails maakt de look compleet.


Deze nieuwe colorway van de adidas Rivalry Low is gekleed in een Adidas Schoenen Sale kleurenschema. De schoen begint met een bovenwerk van zwart leer in contrast met de Solar Green-kenmerken op het lipje aan de tong, het hiellipje en het Three Stripes-merk. Andere details van de schoen zijn perforaties op de neus en zijpanelen, de zwarte veters, het rasterontwerp op het lipje voor het trekken van de tong, een doorschijnende tussenzool gecombineerd met een rubberen cupzool.


Bekijk deze nieuwe colorway van de Adidas Rivalry Low Cloud White/Purple Tint. Dit keer is het model gekleed in een door de zomer goedgekeurd Cloud White / Cloud White-Solar Orange kleurenschema. Het begint met een bovenwerk van wit leer dat vervolgens contrasteert met de hits van Solar Orange op het hiellipje, het lipje voor het trekken van de tong (beide uitgevoerd in een verloopmotief) en de Three Stripes-branding op de zijpanelen. Andere kenmerken van de schoen zijn het geweven tonglabel en de doorschijnende tussenzool bovenop een rubberen buitenzool.


De volgende voor de Hot Koop adidas Rivalry Low is deze gloednieuwe tweekleurige iteratie in wit en rood. Hierboven getoond, is de klassieker uit de jaren 80 die gemaakt is voor het hardhout gekleed in een bovenwerk van wit leer, in contrast met de rode accenten op gebieden zoals de Three Stripes-branding, hiel, een deel van de tussenzool en voering. Witte veters en Trefoil-logo op de tong ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af.


https://www.checkschoen.com/


ahgfvfhj
Recruit Member
 
32415263738
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 04, 2020 5:34 amImage

Return to Comedy Club

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 2 guests