Nike Air Max 200 Zwart/University Red

Tell us your favorite jokes, or just show us the funny link you've found!

Nike Air Max 200 Zwart/University Red

Postby m7b4rp3 on Thu Nov 05, 2020 1:39 am

Image


De Nike Air Max 200 is begonnen te arriveren in een paar nieuwe kleuropties, waaronder dit nieuw uitgebrachte topsaleny.com -aanbod. Gekleed in een wit, donker rookgrijs, zwart en metallic tinnen kleurenschema. Deze Air Max 200 heeft een bovenwerk van wit mesh met leer aan de voorkant gecombineerd met zwart mesh op de tongen en donkergrijze overlays. Metallic swooshes aan de zijkanten bovenop een wit / zwarte rubberen zool maken het ontwerp compleet.


Nike Sportswear introduceert een gloednieuwe “Indigo Fog” colorway van hun Nike Schoenen Nieuwe Collectie silhouet. Gekleed in een wit, indigo mist en puur platina kleurenschema. Deze Nike Air Max 200 heeft een transparant mesh bovenwerk met suède overlays en leer op de oogjes. Een beetje contrast toevoegen zijn tongen met Orange-logo, afgewerkt met een gedempte hielkraag, een middenzool van schuim bovenop een rubberen buitenzool.


Terwijl het 30-jarig jubileum van de Air Max 90 viert, introduceert Nike een gloednieuw Nike Air Max 200 Zwart/University Red dat bestaat uit een speciale aanbieding van de Air Max 200. Het pack is geïnspireerd op noppenfolie - een spel op Nike Air - met een gelaagde luchtbel-esthetiek voor een iriserend effect. Deze Nike Air Max 200 heeft een witte basis met iriseringen op de overlays en bubbels op de tongen. Zwarte Swoosh-logo's bovenop een ijzige doorschijnende buitenzool maken het ontwerp compleet.


Nike zet hun "Oracle Aqua" -trend voort met een gloednieuwe release van de Hot Koop Air Max 200 SE. Gekleed in een wit, zwart, elektrisch groen en Oracle Aqua kleurenschema. Deze Nike Air Max 200 heeft een wit verrekend transparant bovenwerk met zwarte suède en leren overlays. De schoen wordt benadrukt door contrasterende groene en aqua-accenten bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


https://www.topsaleny.com/


m7b4rp3
Recruit Member
 
567890123E32
 
Posts: 3
Joined: Thu Nov 05, 2020 1:24 amImage

Return to Comedy Club

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest