Nike Air VaporMax 2020 FK Stone Blue

Talk about your favorite sport or club in here, or discuss a match you're particularly interested in

Nike Air VaporMax 2020 FK Stone Blue

Postby a3o90ykp on Thu Jan 21, 2021 3:08 am

Image


NIKE's eerste vapormax air unit over de volledige lengte is gemaakt met ongeveer startkorting.com 75 procent gerecycled materiaal. met de implementatie van een enkelvoudige, taps toelopende NIKE-luchtunit van hiel tot teen, die een lager profiel creƫert dan eerdere vapormax-iteraties, ziet de 2020-aflevering meer comfort en een verbeterde rit. de vapormax air unit werkt als een niet-verouderde en holistische buitenzool die zijn vorm behoudt door elasticiteit.


De nieuwste stijl is gemaakt met het oog op duurzaamheid, waarbij 75 procent van het meerkleurige Nike Schoenen Zwart bovenwerk van gerecycled polyester is hergebruikt uit productieafval. Extra functies zijn onder meer de veterloze FlyEase-technologie die is ontworpen voor atleten van alle niveaus, waardoor ze gemakkelijker kunnen instappen, terwijl de voorgevormde hielkap een veilige pasvorm biedt. De look wordt afgemaakt met de traditionele VaporMax-eenheid over de volledige lengte.


Naar verluidt een van Nike's meest duurzame schoenen tot nu toe, is het nieuwste VaporMax-model gemaakt met ten Nike Air VaporMax 2020 FK Stone Blue procent gerecycled materiaal. Hoe de schoen die aanduiding bereikte, kan worden toegeschreven aan een creatieve implementatie van circulaire ontwerpprincipes in zijn verschillende elementen. Van een nieuwe VaporMax Air unit over de volledige lengte tot een duurzaamheidsbenadering van materialen, de VaporMax 2020 Flyknit bouwt voort op het ethos dat Nike Space Hippie voortbracht.


De Populaire Stijl VaporMax 2020 Flyknit brengt een nieuwe alledaagse, alledaagse schoen tot leven die het denken over pasvorm, gevoel en rit bevordert - en de lat hoger legt bij het balanceren van duurzaamheid en innovatie voor dagelijks gebruik. Wanneer ze worden gecombineerd, kleuren deze rauwe, duurzame ontwerpelementen - samen met de Nike FlyEase-innovatie - de levendige compositie van de algehele esthetiek van 2020.


https://www.startkorting.com/


a3o90ykp
Recruit Member
 
54325435345432543254
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 21, 2021 2:53 amImage

Return to Sports & Motoring

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests