Page 1 of 1

Adidas Forum Mid Wit/Scarlet/Grijs

PostPosted: Wed Sep 15, 2021 2:17 am
by ltiop7y1
Image


Gebaseerd op het klassieke model uit 1984, onthult adidas Originals een nieuwe Forum Mid-kleurstelling die Adidas Heren arriveert in een Cloud White, Off White en Blue Bird-kleurblokkering. Dit aanbod van de adidas Forum Mid heeft een bovenwerk van wit getrommeld leer gecombineerd met blauwe contrasterende accenten op de Three Stripes, branding en inlegzolen. Het kenmerkende enkelbandje met verwijderbare klittenbandpatches bovenop een Off White rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


Deze Forum Mid-variant verwijdert de kenmerkende enkelband en pronkt met Adidas Zwart stijlvolle veranderingen zoals premium materialen en D-ringen. Wit getrommeld leer beslaat het grootste deel van het bovenwerk, maar laat de hiel en zijstrepen een "Victory Crimson" -kleuring vertonen. De rijke kastanjebruine tint kleurt de inlegzool, rubberen overlays en de buitenzool verder voor een herfstachtige stijl. Een perzikkleurige tint genaamd "Ambient Blush" voegt wat contrast toe door te landen op suède overlays en de D-ringen. Minimalistische Trefoil-logo's zijn gedrukt op het tonglabel en het kenmerkende X-ontwerp rondt het premiumaanbod af.


Deze colorway van de adidas Forum Exhibit Mid is gekleed in een kleurenschema van availablermore Cloud White, Victory Crimson en Ambient Blush. Kenmerkende details zijn onder meer het witte leer en suède in contrast met de zwarte accenten en natuurlijk de bordeauxrode en blush-hits die overal te vinden zijn. Andere opvallende details zijn de zichtbare stiksels op de kraag, de omlijnde Trefoil-logo's op de zijhak en tongen, de witte tussenzool en de bordeauxrode rubberen buitenzool.


Deze Adidas Forum Mid Wit/Scarlet/Grijs zal je aandacht opeisen, waar je ook bent. Het klassieke model van de drie strepen krijgt een levendige behandeling omdat de sneaker wordt bedekt met een heldere kanariegele leren constructie door het hele bovenwerk met contrasterend wit te zien op de drie strepen-branding, de trefoil-logo's op de tong en het zijpaneel en de kraag Oppervlakte. In overeenstemming met de tweekleurige look zien we een volledig witte rubberen zooleenheid beneden met gele adidas-branding op de laterale tussenzool.


https://www.availablermore.com/

Re: Adidas Forum Mid Wit/Scarlet/Grijs

PostPosted: Wed Oct 13, 2021 5:31 am
by candymika
It's great, this is great when you want to learn more, I invite you to This is my page come to experience many new games! Little Alchemy