In Game Radio Plugin?

Forum discussion on Day of Defeat game

In Game Radio Plugin?

Postby PREDATORPANTS|UKCS| on Mon Aug 22, 2011 4:17 am

Hey guys, i have a slight problem...

My ingame radio plugin does not work / Respond properly, I type in the !radio command and gain access to the table that appears giving you all of the volume options.... but when i select an option it just highlights for a second and nothing happens, the table is still present and gives me no radio !?

Is there a fix for this becuase its driving me absolutley nuts at the moment! :scratch: :scratch:

Any help would be appreciated! ;)
Welcome to the Battlefield...

"dread|UKCS| <on DOD#3>: omg des is doming me "
"dread|UKCS| <on DOD#3>: Im not having this, someone spec him"
"TC|UKCS|: Well done Predator! Brilliant work! :D" ty Mr.President

Image
User avatar
PREDATORPANTS|UKCS|
Experienced Member
UKCS iSeries Attendee
 
Player: солдат001
STEAM_0:0:18109619
 
Posts: 1571
Joined: Fri Aug 15, 2008 11:57 pm
Location: United Kingdom, Fire Mission Bunker-6

Re: In Game Radio Plugin?

Postby dread on Mon Aug 22, 2011 7:47 am

have you got "MOTD" enabled in your settings for the plugin to work ?

also have you got flash installed ? I know you just formatted your PC so you maybe just missing that.
dread|UKCS| -- DoDs Executive Admin (Retired)

Feel free to send me Image a message, or add me to your steam freinds Image if you any questions or problems.
Don't forget that UKCS has an image uploader that's fast and free for all members!

DoDs Specific Information & Guides Rules & Ban Contact Information
User avatar
dread
UKCS Admin
Exec. Admin (Retired)
 
Player: dread
STEAM_0:1:8708811
 
Posts: 5824
Joined: Thu Apr 26, 2007 9:27 am
Location: Merseyside

Re: In Game Radio Plugin?

Postby JustMe on Sat Aug 27, 2011 6:33 pm

having the same problem...
MOTD is on, i think.
Have latest flash player installed.
yesterday joined some server with radio, and it was working for me... why it's not working for me on UKCS? :[


JustMe
 
Player: Awimbawe
STEAM_0:1:34281780
 
Posts: 1
Joined: Sat Aug 27, 2011 6:30 pm



Image

Re: In Game Radio Plugin?

Postby PREDATORPANTS|UKCS| on Sun Aug 28, 2011 4:44 am

Same i still have issues, even with MOTD and latest flash installed, jus doesnt register me clicking anything radio related on the radio menu... its stupid :/ :scratch: :scratch:
Welcome to the Battlefield...

"dread|UKCS| <on DOD#3>: omg des is doming me "
"dread|UKCS| <on DOD#3>: Im not having this, someone spec him"
"TC|UKCS|: Well done Predator! Brilliant work! :D" ty Mr.President

Image
User avatar
PREDATORPANTS|UKCS|
Experienced Member
UKCS iSeries Attendee
 
Player: солдат001
STEAM_0:0:18109619
 
Posts: 1571
Joined: Fri Aug 15, 2008 11:57 pm
Location: United Kingdom, Fire Mission Bunker-6

Re: In Game Radio Plugin?

Postby ANEKi on Wed Oct 05, 2011 11:03 pm

Radio hasn't been online past couple of days?

Plus for some reason it crashes my game quite frequently..

In the error box, it was caused by a flash DLL file called something like.. NSFW32.dll :scratch:


User avatar
ANEKi
UKCS Admin
 
Player: ANΞKii
STEAM_0:1:15260649
 
Posts: 404
Joined: Sun Mar 09, 2008 6:24 pm
Location: England



Image

Re: In Game Radio Plugin?

Postby Primal ShadoW on Fri Oct 07, 2011 4:01 pm

Not safe for work 32. It's porn.


User avatar
Primal ShadoW
Experienced Member
 
Player: mkkk
STEAM_0:1:6008644
 
Posts: 1957
Joined: Mon Jun 19, 2006 5:58 pm
Location: Bergen, Norway

Re: In Game Radio Plugin?

Postby Tickle Me Emo on Sat Oct 08, 2011 11:45 am

grannyporn!!!!


User avatar
Tickle Me Emo
UKCS Life Sponsor
 
Player: Pfc. Gaard [1st RB]
STEAM_0:0:15237876
 
Posts: 847
Joined: Sat Jun 23, 2007 6:58 pm
Location: Aarhus, Denmark



Image


Return to UKCS : Day Of Defeat Chat

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] and 0 guests