nike air max 90 zwart dames sale

Use this area to post a welcome thread which introduces yourself to the community. Also used for posting birthdays and other posts of celebration and congratulation.

nike air max 90 zwart dames sale

Postby king4ben on Sun Nov 15, 2020 7:18 am

Image
Ongetwijfeld een van de belangrijkste sneakers aller tijden, de nike air max 90 zwart dames sale staat klaar om morgen een van zijn grootste resultaten te behalen. Geleverd in een referentiële Air Max III-naamgenoot, neemt het paar de geliefde colorway en past deze toe op de nieuwe, vintage-gebaseerde vormfactor van dit jaar. Wit mesh ligt onderaan bij de teenbox en kraag, verpakt met grijze suède panelen en iets donkerdere Swooshes. Zwart gepolijst leer kleedt vervolgens het spatbord en maakt een deel van wat in feite een echt eerbetoon is, compleet. Maar met de komende update zijn er enkele relatief onmerkbare tweaks afgezien van de naam: de "infrarood" is bijvoorbeeld eigenlijk "stralend rood", hoewel de schaduw waarschijnlijk vanwege de helderdere belichting meer doet denken aan oudere versies.
De air jordan 1 low red white heeft een bovenwerk van wit leer met grijze suède accenten en is voorzien van een Swoosh-logo op de zijkant, het Air Jordan Wings-insigne op de kraag en een Nike-tonglabel.
Van Supreme-samenwerkingen tot anime-hommages, de nike air max 98 pastel yellow lilac heeft een schat aan verschillende takes gezien, zelfs tijdens de constant gevierde verjaardag van zijn oudere broer of zus, de Air Max 90. Afgezien van de verjaardagen krijgt de 98 nog steeds een beetje aandacht van de vader. Nike, die het model vintage heeft geopereerd met corduroy-transplantaties of sterke bloemen, is een duidelijke knipoog naar Valentijnsdag. Zijn nieuwste outfit ziet echter af van veel van deze openlijke thema's om in plaats daarvan een sterk toonbereik van neons weer te geven. Het bovenwerk, hoewel meestal gemaakt van monochrome lambrisering, leidt accenten in luide volt of felroze tinten. Deze laatste zorgt voor de geborduurde ruit, de bies rond de omtrek van het hele silhouet en zelfs de lambrisering die aan de bovenkant is gestikt, terwijl de groene afwisselend leidt naar de radiale lijnen langs de mesh-basis en zelfs de binnenste steunen van de doorzichtige lucht bubbel.
Nike werkt samen met 3M voor een "zilveren" versie van de nike air force 1 heren zwart. De samenwerking actualiseert subtiel belangrijke details. Opvallend is dat er een opvallend rood label aan de bovenkant van de schoen is geplaatst en dat de reflecterende/zilveren Swoosh overal stoutmoedig is gestempeld met "3M" en rode stiksels langs de randen heeft.
https://www.footwearzoid.com/


king4ben
Recruit Member
 
536373737333747
 
Posts: 3
Joined: Sun Nov 15, 2020 6:55 amImage

Return to New Member Introductions and Member Celebrations

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 3 guests