Page 1 of 1

nike air max 270 react dames sneakers wit/roze

PostPosted: Thu Dec 03, 2020 2:21 am
by mitchellberg
Image
Twee jaar geleden kwam Nike door met de nike air max 270 react dames sneakers wit/roze, wat het begin was van een geheel nieuwe richting voor de Air Max-lijn. Met deze sneaker wilde Nike nog meer Air-demping toevoegen aan de Air Max-serie en voor het grootste deel was het ongelooflijk succesvol. Dit ontwerp leidde tot de uitvinding van de Air Max 720, die nog meer Air op de tussenzool had. Twee jaar later en de Air Max 270 gaat nog steeds sterk, met nieuwe kleurstellingen die zo vaak worden uitgebracht.
In de afgelopen paar jaar heeft de nike blazer rood dames zichzelf versterkt als een van de meest veelzijdige silhouetten in het arsenaal van NIKE, Inc. Binnenkort zal het voormalige basketbalveld verschijnen in een suède "Wheat/White" -arrangement, perfect voor de herfst. Zoals met de meeste van zijn geliefde voorstellen, isoleert het aanstaande ensemble van de Blazer Mid zijn kleurenpalet op de basis of overlays. In plaats van glad leer, verwent het valgeschikte paar zich met een zachte suède constructie die traditioneel alleen verschijnt aan de punt van de teen en laterale voorvoet. De leren profiel-swooshes leveren materiaal- en kleurcontrast en hebben een geheel "witte" make-up die ook het merk op de hiel overneemt. Enige eenheden genieten niet van een seizoensgebonden lichtgombruin, maar dankzij hun eenvoudige, maar beproefde schema kan de 'tarwe'-toon nog veel meer in de schijnwerpers staan.
Giannis Antetokounmpo's kenmerkende nike zoom fly off white pink is gepland om in een "Particle Grey" colorway te vallen voor de volgende iteratie dit najaar. Het grijze bovenwerk heeft een veelzijdig thema en contrasteert met zwart dat de binnenste mediale zijde bedekt en de kenmerkende grote Swoosh die subtiel is bedekt met een patroon van schoppen, ruiten, harten en klaveren. Een vleugje blauw voor de binnenvoering en het voorste gedeelte van de tussenzool, gevolgd door lichtgroen op de buitenzool rondt de stijl helemaal af.
Hoewel het sinds de introductie een aantal eclectische kleurstellingen heeft gebruikt, is de nike daybreak olive snakeskin eigenlijk een relatief veelzijdig silhouet aan de basis, iets waaraan het origineel behoorlijk wat eer te danken heeft. En hoewel het gemakkelijk zo'n territorium zou kunnen betreden met OG-herinneringsschema's, heeft het merk er in plaats daarvan de voorkeur aan gegeven om het bovenwerk volledig neutraal te verven en vervolgens bovenop een contraststeek aan te brengen. Volgens die exacte sjabloon is de nieuwste release bijna volledig gemaakt van zwarte stoffen: suède langs de overlays en mesh eronder. Loopvlakken volgen het voorbeeld in hun wafelvormen, terwijl de tussenzool, swoosh-omtrek en tongpatch contrasteren in helder wit.
https://www.iffootshop.com/