Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink/Sort

Use this area to post a welcome thread which introduces yourself to the community. Also used for posting birthdays and other posts of celebration and congratulation.

Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink/Sort

Postby jptyko1j on Mon Feb 22, 2021 3:36 am

Image


Nike Air Max Plus er en ægte legende, og silhuetten når ikonisk status i EU. Og iconicmore.com selvom det ikke er lige så populært i USA, modtager silhuetten stadig den tiltrængte makeover med jævne mellemrum. Volt-skyggen forfalder på kun få punkter - omridset af swoosh, slidbanen og luftboblen - ætsende langs en sti markeret med en gradering af grå nuancer. Dens overlays understøtter ved hjælp af en mørkere sølvmetallic, der fremhæver op til sortfarvede øjenstød og snørebånd. Tunger, foring og sålen følger derefter sidstnævnte og afslutter en meget alsidig tilføjelse til ens rotation.


Hardware og detaljer på tungen nikker til vandre- og campingture, da et fastgørelsessystem ligger under Nike Sko 2021 branding udført i stil med et kompas. "University Gold" animerer Air Max-slægtningens overvejende triste "Spiral Sage / Smoke Grey" farveskema med sin tilstedeværelse mest synlig ved profilernes swooshes og midfoot shanks. Synlig luftdæmpning forkæler sig også i en gullig tone, men ligner blondernes løkker. Andetsteds runder fan-favorit lysegummi-brune ydersål parret.


Stilen er iført et snigende sort farveskema, der er Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink/Sort parret med overlays med en lilla til blå gradientfarve. Skoens standout-design er en velcro-tunge udstyret med aftagelige pletter med forskellige emoji-designs. Tidligt ord antyder, at dette par blev oprettet i samarbejde med japansk boutique Atmos og angiveligt frigives udelukkende i Japan, men der er ingen synlige markeringer, der tilbyder bekræftelse.


Mens accenterne i sig selv er høje, er parret ellers ret neutralt, da Populær Stil både maskebasen og sålenheden er farvet helt sort, hvilket begge giver mulighed for, at mange af overlejringerne skiller sig ud i deres røde til orange gradient. Læderstrimler langs foden er fuldt mættet ved afgang, den fulde orange skygge indpakker sideprofilen såvel som hælen; ovenfor reflekterer blondeenheden, tungen og foringen en lignende behandling, da de røde fra den modsatte ende af spektret tager regeringen.


https://www.iconicmore.com/


jptyko1j
Recruit Member
 
67216342714672318467
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 22, 2021 3:11 amImage

Return to New Member Introductions and Member Celebrations

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest